Robin Hood

Del arrangementet:

D. 29.01.2021 kl: 18.00
AFLYST

Denne forestilling: Medlemspris 190 kr. / Standard 250 kr. Børn under 16 år 100 kr.

AFLYST Kære teater- og koncertpublikum. Vores koncerter og teaterstykker er aflyst til og med 7. februar. Vi forsøger at finde erstatningsdatoer i slutningen af marts, april eller maj. Hvis vi bliver nødt til at aflyse, enten fordi coronarestriktionerne fortsætter eller puslespillet med de medvirkende, datoer og lokaler ikke går op, vil I få besked om refusion af jeres billetter. Vi håber på bedre tider og takker for jeres tålmodige forståelse. Se her på vores hjemmeside for seneste nyt. Mvh bestyrelsen for Hillerød Musik & Teater

NB I Royal Stage vil der være spærrede pladser til opera og teater for at opfylde pladskravene i forbindelse med coronaretningslinjerne.

Eventyr i Sherwood

Robin Hood er en livlig og humoristisk familieforestilling med eventyr, romantik, slåskampe og en ærlig harme over social ulighed.
Vi genkender mange af de elskede figurer: den ikke helt fromme Broder Tuck, den stærke Lille John, Sheriffen af Nottingham, som aldrig fanger Robin, og ikke mindst Lady Marian, hvis hjerte Robin Hood vinder i en bueskydningskonkurrence. 
Kvinderne omkring den kække bande er mændene overlegne i både kløgt, mod og bueskydning. Robin udvikler sig fra ubekymret drengerøv til bevidst ung mand: vi skal hjælpe hinanden, ellers er vi ilde stedt. 

Der bliver mulighed for at spise i forbindelse med forestillingen. Læs mere på Royal Stage hjemmeside

Medvirkende

  • Christopher Læssø
  • Marie Bach Hansen
  • Jesper Riefensthal m. fl.
  • 3 musikere

Producent

Folketeatret

Del arrangementet: