Doppler

Del arrangementet:

D. 19.03.2020 kl: 19.00
AFLYST

Der bliver en erstatningsforestilling af Doppler torsdag d. 19. marts kl. 19.00. De, der havde købt billet til lørdag d. 22. februar, får direkte besked.

Aflysning

  1. marts 2020 aften og 12. marts eftermiddag
    På baggrund af de seneste udmeldinger fra Statsministeriet onsdag d. 11. marts kl. 21.00 og torsdag d. 12. marts om inddæmning af covid-19 virussen, aflyser Hillerød Musik & Teater foreløbig følgende forestillinger: Driving Miles lørdag d. 14. marts i Støberihallen, Nordic String Quartet søndag d. 15. marts i Præstevang Kirke, teaterforestillingen Doppler torsdag d. 19. marts i Støberihallen, Mozart: Bortførelsen fra Seraillet mandag d. 23. marts i Royal Stage og Sophisticated Ladies søndag d. 29. marts i Støberihallen. Det er næppe sandsynligt at vi kan tilbyde erstatningsforestillinger / koncerter senere i denne sæson, hvorfor vi som udgangspunkt vil tilbagebetale købte billetter. Situationen er ganske usædvanlig, og vi håber at se jer til vores arrangementer igen, når det hele er overstået. Mvh Bestyrelsen

EN GALNING I VILDMARKEN - EN BESTSELLER, NU SOM TEATER

Doppler lever et helt normalt liv med kone og børn. En dag styrter han med sin cykel i skoven, og halvt bevidstløs oplever han en velsignet ro. Der er kun skov, alt andet – tanker, pligter og planer - er væk.

Han flytter ud i skoven for at lære at gøre ingenting ud over at skaffe varme og mad. Han får selskab af en elgkalv, hvis mor han har nedlagt med sin kniv for at skaffe kød og bytteobjekter. Elgkalven følger ham overalt, og de ender med at ligge i arm i teltet.

Grin, eftertænksomhed og knastør humoristisk kritik af det moderne menneske og samfund og en familiefar i eksistentiel krise – man glemmer ikke historien lige med det samme.

Medvirkende

  • Peter Zandersen
  • Josephine Raahauge
  • Peder Holm Johansen

Producent

Teater Next

Del arrangementet: