Nordic String Quartet

Del arrangementet:

D. 15.03.2020 kl: 16.00
AFLYST

Denne koncert Medlemspris 160 kr. / Standard 190 kr.

AFLYSNING

  1. marts 2020 aften og 12. marts eftermiddag
    På baggrund af de seneste udmeldinger fra Statsministeriet onsdag d. 11. marts kl. 21.00 og torsdag d. 12. marts om inddæmning af covid-19 virussen, aflyser Hillerød Musik & Teater foreløbig følgende forestillinger: Driving Miles lørdag d. 14. marts i Støberihallen, Nordic String Quartet søndag d. 15. marts i Præstevang Kirke, teaterforestillingen Doppler torsdag d. 19. marts i Støberihallen, Mozart: Bortførelsen fra Seraillet mandag d. 23. marts i Royal Stage og Sophisticated Ladies søndag d. 29. marts i Støberihallen. Det er næppe sandsynligt at vi kan tilbyde erstatningsforestillinger / koncerter senere i denne sæson, hvorfor vi som udgangspunkt vil tilbagebetale købte billetter. Situationen er ganske usædvanlig, og vi håber at se jer til vores arrangementer igen, når det hele er overstået. Mvh Bestyrelsen

NORDISK, NORDISK, NORDISK
Forårets lys og lys nordisk musik er på programmet denne eftermiddag.
Kvartettens fire strygere debuterede i efteråret 2018, men har allerede en længere karriere bag sig, ligesom de har været med til at drive Østerbro Koncertforening siden 2016.
Det lyser ud af dem, at de elsker at spille det nordiske repertoire, og som nordisk kvartet føler de sig særligt forpligtet til at formidle al det nordiske kvartet-guld, ikke bare de ældre mestre, men også yngre upcoming komponister finder vej til deres repertoire.
Ensemblet modtog Léonie Sonnings Talentpris i 2017.

Program
Gudmundsen-Holmgreen: Strygekvartet nr. 2
Sibelius: Strygekvartet i d-mol opus 56
Grieg: Strygekvartet nr. 1 i g-mol opus 27

Hør kvartetten spille Grieg her:

Medvirkende

  • Hei∂run Petersen, Færøerne, violin
  • Mads Haugsted Hansen, Danmark, violin
  • Daniel Eklund, Sverige, bratsch
  • Lea Emilie Brøndal, Danmark, cello. Lea har barselsorlov, så i stedet spiller norske Theodor Lyngstad cellostemmen

Del arrangementet: