Pippi Langstrømpe

AFVIKLET

Del arrangementet:

D. 26.10.2021 kl: 18.00
Varighed: 2 timer
Sted: Royal Stage, Milnersvej 39, Hillerød

Køb billet

Denne forestilling: Medlemspris 190 kr. / Standard 250 / Børn under 16 år 100 kr.

"Her kommer Pippi Langstrømpe" - hvem kan ikke synge med på denne klassiker, som fulgte med Astrid Lindgrens fantastiske fortælling om pigen med de ræverøde fletninger? Hun ankommer med både hest og abe til Villa Villekulla. Sådan en mærkelig pige har folk i byen aldrig mødt før. De pæne og artige nabobørn, Tommy og Annika, bliver straks gode venner med Pippi: Hun lærer dem, at de voksne ikke altid har ret, og de udfordrer hende til at prøve at gå i skole og til at lære bordskik. Ingen af delene har hun prøvet før, for det blev der ikke lige tid til, mens hun sejlede rundt på de syv have sammen med sin far, Kaptajn Langstrømpe.
Astrid Lindgrens fortællinger om Pippi Langstrømpe er kendt og elsket i hele verden blandt mange generationer, og den vidunderlige Pippi er stadig mange børns heltinde. Hun er verdens stærkeste pige, både fordi hun kan løfte en hest, og fordi hun kan finde ud af at bo helt alene. Pippis fantasi er stærk og levende, og det er godt, når man har en mor i himlen og en far, der er sørøver.
Denne version af Pippi Langstrømpe er livlig, men også tilsat et strejf af alvor, der ikke skjuler, at Pippi savner sine forældre.
Pippi Langstrømpe er en udødelig klassiker: Den kom i 2005 på Unescos liste over bevaringsværdige, kulturelle værker, og alle børn fortjener at lære Pippi at kende.

Royal Stage tilbyder tallerkenanretning før forestillingen:
Rejecocktail med thousand island dressing, stegt kyllingebryst m. frisk pasta, små deller med kartoffelsalat, chokolademousse med flødeskum hjemmebagt brød
Pris 145 kr.
KØB MAD

Medvirkende

  • Siw Ulrikke Maibom
  • Linea Høeg Olsen
  • Jacob Weble
  • Ulrik Windfeldt-Schmidt m. fl.

Producent

Folketeatret

Del arrangementet: