Malmø Opera

Del arrangementet:

Sted: Malmø Opera

Vi kører til 4 forestillinger med bus til operaen i Malmø i vinter / forår 2020. Alle ture gennemføres efter samme koncept: Bus fra og til Hillerød, gode billetter og en rejemad med et glas hvidvin i pausen.
Pris 700 kr. pr. forestilling.
Tilmelding: opera@hillerodmusikogteater.dk

27/10-2019 Disney-musicalen "Skønheden og uhyret" Malmø operaens største satsning siden "Kristina fra Duvemåla". Få pladser.

Tosca - opera af Puccini, søndag d. 12. januar 2020
Tosca er en nervepirrende skildring af politik, tortur, jalousi og seksuel afpresning. I centrum står Tosca, hendes elskede, kunstner og frihedskæmper Mario Cavaradossi og den grusomme politimester Scarpia, som attrår og begærer Tosca.

Orfeus i underverdenen - operette af Offenbach, søndag d. 1. marts 2020
Med skarp ironi og bidende satire lader Offenbach Orfeus og Eurydike hade hinanden og have hver sin affære. Da Eurydike dør, er Orfeus alligevel nødt til at rejse ned i underverdenen for at hente hende.

En skærsommernatsdrøm - opera af Benjamin Britten, søndag d. 17. maj 2020
Legendarisk opsætning af Brittens opera fra sommeroperaen i Glyndbourne. Vi kastes ind i en drømmeverden med dansende blomster og hviskende træer. Fortryllelse, elskende unge par, elver og en omrejsende teatertrup i skoven.

Vi har desuden en tur til Hamborg (14/12-17/12 2019), koncert i Elbphilharmonie (Dvorak: karnevaloverture og Smetana: Mein Vaterland), opera i Staatsoper (Korngold: Die tote Stadt). Pris: 3.950 kr. - 3 overnatninger i delt dobbeltværelse, incl. desuden: bus, billet til koncert og opera, 2 middage. Tilkøb (115 kr.) 14/12: Adventskoncert (J.S. Bach) i Skt Petri Kirke. Turen er udsolgt, men man kan blive skrevet på venteliste..

Del arrangementet: