Copenhagen Phil & Københavns Drengekor

UDSOLGT

Del arrangementet:

D. 14.12.2017 kl: 19.30
Sted: Frederiksborg Slotskirke

Stolene i "midterskibet" til Juleoratoriet i Slotskirken er udsolgt.
Det er muligt at købe billetter til "logerne" (bænke-boksene) i siderne. Disse pladser er med begrænset udsyn - sælges derfor til halv pris, 150 kr..
Disse billetter bestilles pr. mail: opera@hillerodmusikogteater.dk, hvorefter billetterne tilsendes med post - oplys derfor postadressen.

Bachs Juleoratorium vil i år sørge for at sætte den helt rette julestemning i Slotskirken med et fyrværkeri af jublende kor, alvorlige salmer samt flotte og gribende arier. En særlig juletradition hos Copenhagen Phil og Københavns Drengekor.
Juletiden var travl for Bach. På kun ni dage skrev han fem kantater og planlagde et særligt Juleoratorium spredt ud på seks helligdage. Fortællingen om Jesusbarnets fødsel, hyrderne og alle de kendte scener fra Juleevangeliet er i centrum.
Bach fortæller historien med drama og inderlighed. Fra intime satser med blot et par instrumenter og en enkelt solist, til det helt store udtræk med fuldt kor og orkester. Et ufatteligt overskud af en mand, der hele tiden arbejdede mod uret, fordi han skulle levere en ny kantate til den kommende søndagsgudstjeneste.

Hør en smagsprøve her:

Medvirkende

  • Copenhagen Phil
  • Københavns Drengekor
  • David Hill, dirigent

Del arrangementet: